9. Festival brazilske kulture – Brazilactica

Deveto izdanje Festivala brazilske kulture – Brazilactice održat će se od 8. do 11. svibnja u Zagrebu. U četiri festivalska dana moći ćete sudjelovati i/ili pogledati različite aktivnosti povezane s brazilskom kulturom. Festival organizira Udruga Amazonas, suradnici festivala su Pločnik, Centar za mlade grada Zagreba i Juta/Kota bar.

Ritam ćete pronaći kroz besplatne radionice capoeire i sambe, a zvuk će pratiti otvoreni jam na Europskom trgu. Interaktivna radionica u Centru za mlade grada Zagreba omogućit će vam da putujete gradovima Brazila i saznate više o njegovoj prošlosti i običajima, a više o počecima capoeire čut ćete kroz uličnu predstavu Capoeira story na Cvjetnom trgu.

Sve ljubitelje i ljubiteljice kvizova i ove godine očekuje kviz o Brazilu, u popularnom Pločniku. Nisu zaboravljeni ni najmlađi! Oni će ove godine imati radionicu za superheroje/superheroine na Trgu kralja Tomislava, koju će pratiti facepainting koji će im omogućiti da na jedan dan postanu capoeira superheroji! Nakon svih događanja, druženje i opuštanje nastavlja se u Juta/Kota baru.

Društvene mreže

Vaš komentar...