2. svibnja 2019.

Premijera predstave ‘Flex’ redatelja Ivana Penovića u novootvorenom KunstTeatru

U petak, 3. svibnja, u novootvorenom KunstTeatru na zagrebačkoj Trešnjevci (Dubovačka 1) održat će se premijera predstave Flex u režiji Ivana Penovića.

U predstavi glume Domagoj Janković, Karlo Mrkša, Bernard Tomić, Pavle Vrkljan i Matija Čigir. Scenograf je Filip Triplat, autorsku glazbu potpisuju Karlo Mrkša i Filip Triplat, oblikovatelj svjetla je Alen Marin, producentica Romana Brajša, asistentica produkcije Hana Zrnčić Dim, dizajner Pavao Kuharić, a fotografkinja je Karla Jurić.

Flex je autorski projekt nastao iz kolektivnog, improvizacijskog rada grupe glumaca i dramaturga Ivana Penovića (koja je u istom formatu rada proizvela i predstavu Katalonac), a koji se bavi uredskim prostorom jedne privatne firme i njezinim zaposlenicima. Motivacija za radom, svrha i načini proizvodnje danas često su na rubu apsurda i upravo te situacije osnova su ove satiričke predstave.

Predstava je nastala u koprodukciji Umjetničke organizacije Punctum i KunstTeatra uz podršku Ministarstva kulture i Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba.

Reprize predstave Flex su 24., 25. i 30. svibnja u 20 sati u KunstTeatru (Dubovačka 1).

Više informacija na www.facebook.com/kunstteatar/.