5. ožujka 2021.

odjeci kulture

sve o kulturi na jednom mjestu

Aleksandra Radović premijerno pred zagrebačkom publikom u studenom

Glazbena diva Aleksandra Radović nastupiti će 10. studenog u Koncertnoj  dvorani Vatroslava Lisinskog, a zbog velikog interesa mnogobrojnih pratitelja ulaznice su već sada puštene u prodaju.

Jedna od ponajboljih pop pjevačica na regionalnoj glazbenoj sceni za svoj prvi solistički nastup u Zagrebu ništa nije prepustila slučaju – za lokaciju je odabrala Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog koja joj omogućuje najvišu razinu produkcijske kvalitete i neposredan kontakt s vjernom publikom.

Mnogi će poklonici čarobnog vokala Aleksandre Radović reći da su na ovaj koncert uistinu čekali godinama, poznata kantautorica i jedna od najosebujnijih i najsnažnijih vokala u regiji, jedna je i od najtiražnijih pjevačica s blistavom karijerom koja je započela prije nešto više od petnaest godina, iz koje su proizašli i brojni hitovi koje će hrvatska publika napokon moći doživjeti i uživo na čarobnoj pozornici Lisinskog.

Od aktualnih Ljubavi moja, Živeo kraj, Čuvaj moje srce, Nisi moj, U inat prošlosti, Bivši dragi pa sve do pjesama koja su već izrasle u pop evergreene poput balada Karta za jug, Čuvam te, Kao so u moru,  ili Ni zadnji ni prvi koju joj je darovao velikan Arsen Dedić, svoju će publiku povesti na glazbeno putovanje i retrospektivu brojnih uspješnica. Na programu će se premijerno naći i nova djela, s nadolazećeg, petog studijskog albuma, koji će svjetlo dana ugledati do kraja ove godine.

Sergej Ćetković, Nina Badrić i Nikša Bratoš samo su dio uspješnih glazbenika s kojima je surađivala, uz još mnoštvo njih s kojima redovito nastupa, stvara i uglazbljuje predivne stihove zbog kojih je dospjela do samog vrha.

Ulaznice za ovaj jedinstveni  koncertni spektakl kreću u prodaju od 17. lipnja, po cijenama od 120kn, 150kn, 180kn  i VIP kategorija po 210kn, a mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online na www.lisinski.hr

Organizatori koncerta su Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i GMR – Glazbena produkcija Gane Pacikoza.