28. listopada 2020.

odjeci kulture

sve o kulturi na jednom mjestu

Centar za kulturu Trešnjevka donosi program aktivnosti za travanj #kulturaonline

U okolnostima krize izazvane pandemijom, Centar za kulturu Trešnjevka je odlučio djelovati odgovorno i solidarno te se reorganizirati i upregnuti svoju kreativnost kako bi svojoj vjernoj publici i široj zajednici pružioraznovrstan program koji se može pratiti iz udobnosti i sigurnosti vašeg doma  . Ovim programom žele pokazati kako je i u kriznim vremenima kultura itekako živa te kakvu zabavu, veselje i ugodu može donijeti u vaš dom, cijeloj obitelji.

Nude vam virtualne kazališne radionice, priče za djecu, online čitanje priča, virtualne izložbe, radio priče, virtualno kazališno-glazbene radionice za djecu, uskrsne radionice i još mnogo toga drugog u pripremi. Pridružite im se, podržite inicijative #kulturaonline i #ostanidoma, stvarajmo umjetnost zajedno kroz radionice, uživajte u našim pričama, predstavama, izložbama i glazbi.

Virtualni program se kontinuirano izvodi svaki tjedan te se može pratiti na web stranici, društvenim mrežama (Facebook i Instagram) i YouTube kanalu. Program se trajno nalazi na navedenim kanalima te se može pogledati i naknadno u vrijeme kada to vama najviše odgovara.

Mjesečni program za travanj može se pogledati ovdje!