24. studenoga 2020.

odjeci kulture

sve o kulturi na jednom mjestu

Dj Zmayo gost je video-sessiona Autonomnog kulturnog centra Attack

Autonomni kulturni centar Attack, poziva sve zainteresirane na zajedničko gledanje video-sessiona kroz novi klupski virtualni program „not live, not dead“ u petak 17. travnja 2019.  od 21 sat na Facebook stranici . Prvi nastup rezerviran je za zagrebačkog producenta i dj-ja Zmayu iz Pistorero Rec. 

„not live, not dead“ je novi program Autonomnog kulturnog centra Attack. Program je fokusiran na snimanje, montažu i post-produkciji video sessiona. Kroz program želimo realizirati ideje i planove za nastavak rada kluba i izvođača u ovom izazovnom razdoblju. Prvi gost u psihodeličnoj kolaboraciji AKC Attacka & Hybrida je naš dugogodišnji suradnik i prijatelj Zmayo. Dj s raznolikim setovima s kojima broji niz nastupa od velikih festivala pa sve do manjih underground partija. Situacija nam nalaže da se povučemo u četiri zida i nastavimo s onim što najviše volimo, odgovorno radimo na rastu scene u prostoru svima nam poznatog kluba Attack.

 

ZMAYO (Pistolero Recordings)
Zmayo je label manager Pistolero Recordingsa, te rezident dj i organizator Pistolero partya u Zagrebu.
Iako se na početku njegov stil bazirao na breakbeat/tech funk setovima, u zadnji vrijeme kreće se prema psygressive žanru. Pistolero Rec. je vec svima dobro znani label, na kojem možete pronaći veliki broj kvalitetnih i vrhunskih izdanja.

https://soundcloud.com/zmayo

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artist: Zvone Majic – Zmayo
Voditelj programa: Ivan Pavin – Winpa
Snimanje i organizacija: Bernard Pošta
Montaža zvuka i videa: Sven Senecic
Animacija: Niko Gulam
Grafički dizajn: Igor Atlija, Ivana Hrestak
Support: Tomi, Dora, Sanjica, Nera

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

https://www.facebook.com/akc.attack/ 

https://www.facebook.com/pistolero.recordings/

https://www.facebook.com/Hybrid-181418458887469/

www.attack.hr