29. rujna 2020.

odjeci kulture

sve o kulturi na jednom mjestu

Jesensko izdanje manifestacije ‘ChillOUT Fall’ Centra kulture na Peščenici

Novi projekt Centra kulture na Peščenici, Pešča ChillOUT, kreiran je s ciljem da se lokalnoj, ali i široj publici pruži kvalitetan kulturno-umjetnički program na području općine Peščenica, koji će raznolikošću zadovoljiti različite ukuse publike te time povezati različite socijalne i dobne skupine društva, poticati socijalnu uključenosti, ali isto tako predstaviti lokalnu zajednicu turistima. 

U prvom dijelu programa, Spring, održanom u 6. mjesecu, nastupili su renomirani glazbenici domaće jazz scene te mladi talenti klasične glazbe i DJ scene. 

Na jesenskom izdanju manifestacije, ChillOUT Fall, publici će se predstaviti dva sjajna sastava vlastitim autorskim skladbama i originalnim obradama jazz i rock hitova. U petak, 13. rujna u 20 sati, u Atriju Centra nastupit će jedan od najkvalitetnijih domaćih pop sastava, Mangroove, dok je 4. listopada na programu sastav La Papa Trio u prepoznatljivom nekonvencionalnom funky-jazz-rock izdanju. Na radionici DJ Lab, koja će se 14. rujna održati u sklopu programa Pešča ChillOUT i Volim Pešču, učenici OŠ P. Preradovića će u prostoru škole imati priliku saznati zanimljive detalje modernog miksanja glazbe i sami se okušati za DJ pultom. 

Ulaz na sva događanja je besplatan!

Projekt su podržali Gradski ured za kulturu Grada Zagreba i Turistička zajednica grada Zagreba.