18. listopada 2020.

odjeci kulture

sve o kulturi na jednom mjestu

Monodrame Mije Begović i Ivana Ožegovića u kinu Forum

U kinu Forum ( SD Stjepan Radić, Jarunska 2) ovoga tjedna, 23. i 24. svibnja održat će se dvije monodrame, predstava 10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života, glumca Ivana Ožegovića i Sve što sam prešutjela glumice Mije Begović. Obje predstave počinju u 20:30, a ulaznice možete kupiti na blagajni kina Forum, 23. i 24. svibnja od 19:00 do 20:30. Cijena ulaznice po predstavi je 25 kn.

Autorski projekt glumca Ivana Ožegovića, ljubavna je rock monokomedija o muškarcu koji prolazi kroz različite životne faze i svoje ljubavne (ne)podopštine veže uz glazbu koju trenutno sluša. Predstava obavezna za sve ljubitelje rock glazbe i one koji su se nekad nazivali rockerima, te ljude željne dobrog humora.

Monodrama glumice Mije Begović Sve što sam prešutjela, u režiji Ivana Lea Leme,  priča je o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri- koja priča svoj život na sceni kroz oči osobe „van scene“ te pričajući o svojoj prošlosti dotiče se svih aktualnosti koje muče današnje ljude te gdje se publika može poistovjetiti po raznim temama današnjice s glavnom junakinjom.